natuur17Welke keuzes maak je in je leven, welke wegen sla je in, en welke vooral niet? Kun je daarbij terugvallen op testen die je talenten helpen vaststellen? En welke testen zijn betrouwbaar? Hoe kun je gebruik maken van je (vaak onvermoede of niet ontwikkelde) talenten? Tijdens de begeleiding wordt een antwoord op al deze vragen gegeven. Tevens wordt getoond op welke hulpmiddelen (vooral intuïtieve technieken) je zelf kunt terugvallen.

Deze worden alle toegepast op jouw persoonlijke situatie.

De begeleiding is bedoeld voor iedereen die een goed onderbouwd plan voor persoonlijke ontwikkeling wil maken, ongeacht zijn of haar leeftijd. Je leert hoe je je talenten het beste kunt inzetten, en wanneer je beter kunt terugvallen op professionele begeleiding.

De begeleiding is persoonlijk en start met een intake en een diepte-interview. Een gemiddeld begeleidingstraject bestaat uit drie gesprekken van een à twee uur, waarna analyses worden gemaakt, die de volgende keer worden besproken. De volgende analysemethoden komen aan bod:

Archetypenanalyse (waarin de in je onbewuste verborgen energieën en drijfveren, die je leven in hoge mate bepalen, worden vastgesteld),
Numerologische analyse van geboortedatum en naam,
Een tarotanalyse,
Een I Tjing orakelanalyse. Indien gewenst kan tegen meerprijs ook een dynamische horoscoop worden samengesteld.
Het totaaltraject kan indien nodig binnen een week worden afgerond.

Begeleider: Peter Ramaekers

Inschrijfgeld: bent u geïnteresseerd? Informeer naar prijzen en data (prijs is inclusief rapportage). Voor minimuminkomens hanteren wij aangepaste tarieven.

Vraag om een vrijblijvend kennismakingsgesprek.